VURDERING :D

Da skal jeg vurdere en blogg og det ble: http://olaavsorvik.blogg.no/ 
Image and video hosting by TinyPic


 

Førsteinntrykk: veldig ryddig og fin blogg, kan se det veldig godt på headeren, det som gjør det så ryddig er at det bare er to farger, og ikke mange forskjellige, bare et bilde og litt skrift og ikke mange bilder.

Innlegg:  Inleggene er variert, han har blogg vs blogg, vurderinger noe som er veldig bra! Han har også redigeringsvideoer som viser hvordan man redigerer i photoshop.  Skulle kanskje hatt litt mer med hverdagen osv, men ellers veldig bra!

Bilder: Greit med bilder på bloggen, men er litt vanskelig å se siden han har for det meste blogg vs blogg, og bilder av andre bloggere. Men de bildene jeg ser ser bra ut, siden han redigerer og ordner på de.

Noen som er et veldig stort pluss er at han lager header og design GRATIS, er ikke mange som gjør det, og han er faktisk veldig flink! I hvert fall det jeg har sett til nå. Så hvis du trenger et nytt design  på bloggen og ikke vil betale så vet du hvem du kan spørre ;)  Så jeg gir han karakter 5


Et av bilde han har laget, syns det er sykt stilig! :D
Har du vært innom bloggen han sin før? :D
Kommentarer
så bra vurdert, han var sykt flink! :-)

Kaida -

17.07.2010 kl. 23:22
Wow , det var jo sykt bra bilde ;o

Take it Ozy !

17.07.2010 kl. 23:24
enig i vurderinga, han er flink med sånne redigeringer! :)

M

17.07.2010 kl. 23:24
jepp har det og det er en bra blogg:)

Janne Kristine

17.07.2010 kl. 23:26
Kjempe bra vurdering, har ikke vært innom bloggen hans før nei :-)
ja :D

TrudeF

17.07.2010 kl. 23:43
sv: takk for tipset, men har allerede gjort det ^^

Malika

17.07.2010 kl. 23:53
Ja, det har jeg. Bra vurdert :)

M

18.07.2010 kl. 12:45
sv; tusen takk:) ja det er sant, veldig bra poeng egentlig;P jeg synes jo det var litt rart om hun hadde klart å gjøre noe med statistikken for det aner virkelig ikke jeg hvordan man gjør. Men synes det er teit av blogg.no og skrive sånn som de gjorde hvis det ikke er hennes skyld i det hele tatt!

Hanna - den blomstrete jenta!

22.07.2010 kl. 21:52
bra vurdert MEN jeg synes du burde vite et par ting om bloggen til olav!

1. Designet hans har jeg laget, men han har vært så frekk å ta vekk linken til bloggen min, og jeg vet ikke hva jeg skal gjøre...

2. Det ildet du har over der er nesten laget helt likt som et missnikita har laget. Han har også laet et ilde som er helt likt et jeg har laget, og han har lagt det ut uten å linke til meg eller si noe om det :O

dette er helt sant jeg lover!
Legg igjen en kommentar
Katrine- kosthold & trening

Er ei jente på 23 år som kommer fra den fantastiske sørlandsbyen Kristiansand. På denne bloggen kommer du til å se litt hverdag, trening og kosthold. Håper jeg kan inspirere deg!

katrinekri1@gmail.no
Norske blogger
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits Steg 4: Legg inn koder for kategori og arkiv