Ønsker du en kickstart i kost og trening?

Det er så gøy å se at så mange får øynene opp for produktene som jeg selv brenner veldig for. En god helse og en frisk kropp er alfa omega. Det å kunne hjelpe kundene med det de sliter med er fantastisk. Enten det handler om å få mer energi, en glad mage eller bare en friskere og mer opplagt kropp.

Trenger du også en kickstart for å komme inn i nye vaner, noe som hjelper deg på veien mot målet ditt? C9 er det veldig mange som ønsker å teste ut nå før sommeren! Jeg får mail fra folk i hele landet, og sender med gratis frakt til dem som ønsker.

Denne har jeg testet selv og jeg merket hvor lite lyst jeg hadde på unødvendig mat etter jeg var ferdig med disse 9 dagene. Det var en deilig følelse. Mange opplever å få mer energi, ned i cm, et bedre bilde på mat og trening osv. Har faktisk ei i teamet som har klart å gå ned 70kg etter hun fikk denne kicken her, det er utrolig! Lurer du på hva denne inneholder, se videoen jeg har laget til dere under.

 

  

 

Trykk på bildet under her for å se video


 

 

 

Kommentarer
Legg igjen en kommentar
Katrine- kosthold & trening

Er ei jente på 23 år som kommer fra den fantastiske sørlandsbyen Kristiansand. På denne bloggen kommer du til å se litt hverdag, trening og kosthold. Håper jeg kan inspirere deg!

katrinekri1@gmail.no
Norske blogger
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits Steg 4: Legg inn koder for kategori og arkiv